Monday, December 15, 2008

Selamat Hari jadi Buyah

So buyah finally reached 49. (belum cecah 50 lagi). Next year warga emas.....ha ha ha. But one thing for sure when we (semua anak yang boleh muat dalam Wira) looked for something untuk dikenang di hari ulang tahun buyah... kami cari the younger version of everything. (coz as buyah is getting older.... he wears something of a younger version) Daripada plain shirt dah pakai stripe punya.. Well life begin at 40. Thats what people always say lah kan.... So there goes the stripe and the maroon shirt.

Wira macam tahu-tahu aje... Balik rumah betul-betul on buyah punya birthday. So kami semua (kecuali Ali) sebab tak muat.... keluarlah untuk celebrate birthday buyah. Konon-konon nak surprisekan buyah but it turned out buyah keluar minute before kami sampai kat ofis dia. So plan A tak jadi. Plan B tunggu buyah kat rumah. Finally ...... sebelum jam loceng menanda pukul 12 tgh malam berdeting baru dapat gather dan let buyah potong kek hari jadi dia. And maybe saja nak bagi tuan punya MBR ni rasa lebih luxury lagi.... kali ini cheese cake daripada secret recipe. (harganya ouch.......... segan nak cakap). Tapi sebab saja nak buat gila-gila dihari ulang tahun buyah..... kek itu masuk juga ke teratak kami di kg Parit Gantung.

Apa pun buyah.... you deserve the best.... for you are the best father for us all...... We love you buyah.... Happy birthday to u.

2 comments:

sikulat said...

Happy Birthday bangNgah!

en_me said...

kasih ibu membawa kesyurga,
kasih bapa takdok tolok bandingnya.. salammz